1 NAPOS “HR STRATÉGIA ” KÉPZÉSEK

HR stratégia kidolgozása az üzleti döntéshozőkkal

HR stratégia kidolgozása az üzleti döntéshozókkal

Az 1 napos tanfolyam célja, hogy megvilágítsa a fő összefüggéseket az üzleti stratégia és az üzleti stratégiát kiszolgáló HR startégia között gyakorlati példákon keresztül. A nap folyamán játékos csapatmunka segítségével is gyakoroljuk az üzlettámogató HR stratégia kidolgozását.

HR Business Partner modellek a gyakorlatban

HR Business Partner modellek a gyakorlatban

Nincs 2 éved arra, hogy elmenj a HR BP képzésre, mert azonnal kellenek a válaszok? Szeretnél mással is foglalkozni, mint kiválasztással és adminisztrációval és ha az üzleti partnered elégedettebb lenne a HR a támogatással, amit a HR-től kap? Vagy csak egyszerűen szeretnéd tudni, hogy hogyan csinálják mások?

Gyere el és a nap végére megtudod, hogyan válhatsz üzleti értéket teremtő HR partnerré.

HR szervezeti modellek működése a gyakorlatban

Az 1 napos tanfolyam célja, hogy áttekintsük a HR területeket és azok működési modelljeit globális és lokális szervezetekben is. A nap folyamán játékos csoportgyakorlatok segítségével olyan trükköket is tanulunk, ami abban segíti a globális vállalatok HR szakembereit, hogy a mátrixban mindkét főnökük elégedett legyen velük.

Felvásárlás és összeolvadás HR kihívásai

Az 1 napos tanfolyam célja, hogy olyan eszközöket adjon a HR szakemberek kezébe, amik segítik a felvásárlás és összeolvadás üzleti sikerességét. A nap folyamán csoportgyakorlat formájában a vezetőséggel ‘jóváhagyatjuk’ ezeknek az eszközöknek az erőforrás igényét is.

 

Hogyan dolgozzunk együtt a pénzügyesekkel ?

Láttatok már olyan szervezetet, ahol a pénzügyi és a HR vezető harmonikus csapatmunkában dolgozott? Ha még nem, akkor itt a helyed a képzésünkön.

A nap célja, hogy éttekintsük az összes olyan határterületet, amely a pénzügy és a HR szoros csapatmunkáját igényli az üzlet támogatása érdekében. Rávilágítunk arra is, hogy milyen feszültséget tud okozni a szervezetben, ha ez a csapatmunka hiányzik, illetve milyen befolyással van a HR szervezeti súlyára az, hogy ezek közül a tevékenységek közül a pénzügy mit tart magánál és mit enged át a HR területnek.

A modulok nem térnek ki a HR összes területén a stratégia készítés minden részletére. A 4 napos mini kurzus elvégzésétől azt várhatod, hogy az első lépéseket megtetted, hogy alkalmassá válj HR vezetőnek. Kézzel fogható, használható eszközöket és azok általános alkalmazási gyakorlatát mutatjuk be, de nem készítünk stratégia sablont, amely bármelyik vállalat specifikus helyzetében is alkalmazható.

A bemutatott eszközök és adott vállalatra szabott HR stratégiájának elkészítését szakmai konzultáció keretében tudjuk támogatni. Azoknak, akik jobban el szeretne mélyülni a HR vezetők szakmai kulisszatitkaiban, a HR Akadémiánkat szoktuk javasolni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *