1 NAPOS “HR ADATOK MENEDZSMENT NYELVEN” KÉPZÉSEK

Tegyük láthatóvá a munkánkat - transzparens HR

Tegyük láthatóvá a munkánkat - transzparens HR

Legyen adat-vezérelt? Legyen önkiszolgáló? Automatikusan frissüljön? Mindezt amellett, hogy elvégezzük a napi munkánkat...?

Ismerős igények, ugye?

Van egy jó hírünk! Nálunk egy nap alatt megismerheted azokat az eszközöket, amiknek a használata könnyen elsajátítható, egyértelmű hozzáadott értékük pedig a hatékonyság, amivel "időt spórolnak" Neked, amit a szakmai feladataidra fordíthatsz.

HR adatok üzleti nyelven

HR adatok üzleti nyelven

A kezünkben van minden, a vállalat sikerességét befolyásoló információ,  mégsem tudjuk felhasználni? Hiába a rengeteg riport és prezentáció, az eredmény elmarad? Ezen a napon megtanítjuk a résztvevőknek, hogy hogyan készíthetnek egyszerűen és gyorsan interaktív, mégis első pillantásra is átlátható elemzéseket.

Sőt! olyan módszereket járunk körbe, amivel a riportok bemutatása során felmerülő kérdések azonnal megválaszolhatóak.

 

 

Hogyan teremtsünk üzleti értéket HR adatokból?

Hogyan teremtsünk üzleti értéket HR adatokból?

Megmutatjuk, hogyan támaszthatható alá a szakmai tudás és tapasztalat az adatokból kinyert információval. Nem tanítunk bonyolult eszközöket, sem függvényeket vagy programozást, a nap végére a résztvevők mégis vizuális adatelemzést fognak készíteni, amiből a múlt adatai alapján felkészíthetik a menedzsmentet a jövő kihívásaira.

A modulok a teljesség igénye nélkül foglalkoznak HR analitikával, adatelemzéssel, adatvizualizációval. Kézzel fogható, használható tudást adunk a résztvevők kezébe, viszont nem képzünk adatelemzőket.

A bemutatott módszerek, eszközök bevezetéséhez szakértők segítségét tudjuk ajánlani, illetve szakmai konzultációk keretében kidolgozásra kerülhet egy teljes analitikus HR bevezetésének stratégiája.

A képzéscsomag kiegészítéseként érdemes a HRopoly további oktatásait is végigböngészni, és részt venni a kapcsolódó témákon, így megszerezve a rálátást a teljes a folyamatra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *