TOBORZÁSI CSATORNÁK OPTIMALIZÁLÁSA

📅 KÖVETKEZŐ IDŐPONT: hamarosan [addig is fogadunk időpont nélküli jelentkezéseket, vagy kérhetsz időpontot kihelyezett képzésre]
👥MAX. LÉTSZÁM: 10 FŐ
💰 ÁR: 55.000,- +ÁFA/FŐ

Ezen a képzésen az elsődleges célunk olyan technikák bemutatása, aminek a bevezetésével ki tudjuk alakítani az optimális toborzási stratégiánkat és meg tudjuk választani a kialakított stratégiát kiszolgáló toborzási csatornákat. Mérhetővé tesszük a toborzási tevékenységet és ezáltal optimalizálni tudjuk az alkalmazott toborzási csatornák hatékonyságát. A kiválasztott KPI-ok mérésének segítségével

  • az üzleti vezetők számára fontos adatokból rendszeres jelentéseket és előrejelzéseket tudunk készíteni
  • nagyobb hatékonyságot érhetünk el
  • és előrehaladunk az analitikus HR szervezet kialakításának útján.

Adat-vezérelt döntéstámogatás nélkül lehetetlen optimalizálni az alkalmazott toborzási csatornák hatékonyságát, vagy akárcsak eldönteni, hogy jó úton indultunk-e el, és a megfelelő eszközöket, módszereket választottuk-e ki a nyitott pozíciók betöltéséhez.  A nap folyamán górcső alá kerülnek az erőforrás tervezési folyamat, a toborzási és kiválasztási eszközök (melyiket “szeressem”?), a különböző folyamatok lehetséges mérőszámai és a terv/tény jelentések, előrejelzések készítése is.

Célunk, hogy a résztvevőknek olyan gyakorlati ismereteket adjunk át, amiknek segítségével a szakértelmüket teljes mértékben ki tudják használni, és ezáltal az üzletet magas színvonalon támogatni.


Összefoglalva a Toborzási csatornák optimalizálásához a tervezéstől a kiválasztáson keresztül a felvételi döntésig a mindennapokban bevált, vállalatoknál alkalmazott gyakorlati megoldásokat adunk át a  résztvevőknek, de lesz szó arról is, hogy az új, felforgató technológiákat hogyan tudjuk egyszerűen beépíteni a mindennapokba.

Azoknak a HR vezetőknek, HR üzleti partnereknek és toborzási szakembereknek ajánljuk a képzést, akik a meglévő szakmai tudásukat növelni szeretnék, akik nyitottak az innovatív toborzási csatornák alkalmazására is , akik a riportok automatizálásán túl értéket akarnak teremteni az adat-vezéreltség és az analitika segítségével. Azokat várjuk a képzésre, akiket érdekel, hogy a szakértelmüket hogyan tudják hatékonyan alátámasztani az adatokkal, és így a legtöbbet kihozni magukból és a vállalatnál rendelkezésre álló erőforrásokból (ami alatt nem csak emberi erőforrást értünk).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *