Forgács Judit Rozmis Kata Kerti Piroska Gyémánt Lenke
fOrgXpert Int. Ixenit GE AIG

Forgács Judit:  A HRopoly alapítója, gyakorló HR szakember 25 év nemzetközi felsővezetői tapasztalattal (HP, Convergys, S&T, Astra Zeneca, ITSH). Jelenleg a fOrgXpert International ügyvezető igazgatójaként közép és nagyvállalatok vezetői tanácsadója valamint a Magyar Szolgáltatóipari és Outsorcing Szövetség  elnökségi tagja.

2008 óta a budapest Corvinus Egyetem meghívott oktatója, 2016 óta a CEU MBA hallgatóinak tart rendszeresen előadásokat.

Rozmis Kata :  gyakorló Üzleti Intelligencia tanácsadó és szakértő, az Ixenit Kft munkatársa.  Korábban HR munkatársként, később pedig  az üzletet támogató HR szakemberként dolgozott.

Üzleti Intelligencia Tanácsadóként BI eszközök bevezetését, riporting struktúra önkiszolgálóvá alakítását és az üzleti döntések adat-alapúvá tételét támogatja. Emellett továbbra is szívügye a HR terület hatékonyságának növelése.

Kerti Piroska gyakorló kompenzációs szakértő, a GE CEE regionális C&B szakértője.  A Towers Willis Wattson magyarországi képviselőjeként több mint 20 éves kompenzációs, a Humándimenzió Kft. alapító tulajdonos ügyvezetőjeként több mint 15 éves vezetői és szervezeti tanácsadói tapasztalattal rendelkezik.

2013 óta a Nyugat-Magyarországi Egyetem  Apáczai Csere János Karán, 2016 óta a Győri Széchenyi István Egyetem MBA képzésén oktat HR kontrolling és HR vezetési ismereteket.

Gyémánt Lenke gyakorló pénzügyi szakember, 20 évig a HP Magyarország pénzügyi vezetőjeként dolgozott, majd 3 évig a Hewlett Packard Enterprise Magyarország üzleti operációját támogatta üzleti tervezés és tranzíciós területeken.

Az Acelity magyarországi leányvállalatánál pénzügyi csoportvezetőként, azt követően pedig az AIG pénzügyi center of excellence tagjaként a szolgáltató központok gyakorlatában is jártasságot szerzett.