Az üzlettámogató, modern eszközöket használó, adatalapú HR-ért – “HR as a Service”

Hiszünk abban, hogy a vállalaton belüli együttműködés – mint a siker záloga – csak úgy valósulhat meg, ha közös nyelvet beszélünk – HResek, vezetők és munkatársak. Ahogy az a nevünkből is visszacseng, ez a közös nyelv az üzlet, az adatok és a számok nyelve.

Képzéseink során innovatív eszközök, módszerek és gyakorlatok megismertetésére a célunk. Technikai és people-menedzsment készségeket fejlesztve az adatok mentén keressük meg azt, amivel minden szereplő közvetlenül járulhat hozzá az üzleti érték teremtéshez.

Vállalati környezetből jövünk, és pontosan ismerjük a problémákat, amik minden szervezetben jelen vannak. Összegyúrtuk a menedzsment, a HR és az üzleti elemzés különböző területein szerzett tapasztalatainkat, hogy megoldást találjunk a szervezetek aktuális kihívásaira. A célunk pedig az, hogy mindezt emészthető és a mindennapokban felhasználható formába öntsük, és átadjuk a tréningjeinken, workshop-jainkon, cikkeinkben, szakmai tartalmainkban.

Tudjuk, hogy nem lehet semmit sem varázsütésre megoldani 1-2 napnyi tréninggel, éppen ezért szemléletmódot, módszertant és konkrét gyakorlati példákat adunk a résztvevőknek.

Nem vállalkozunk arra, hogy csodát tegyünk, de a hatékonyságnak egy olyan receptjét tudjuk felkínálni, ami megfelelő elszántsággal és motivációval kiállja a túlterheltség próbáját is miután visszatérünk a mókuskerékbe.


Aki nem hiszi, járjon utána:

KÉPZÉSEK

Üzleti szemléletű, gyakorlati HR ismeretek szakemberek és people managerek számára fluktuációról, toborzásról, adatokról és még sokminden másról. Írj nekünk, és kérj szervezetre szabott ajánlatot, vagy nézz szét nyílt képzéseink között

 

 

BLOG

Hírek, érdekességek, aktuális trendek a HR világából – a mi meglátásunk szerint. | És persze minden, ami velünk / nálunk történik.
Beleolvasok ►

 

 

És a többi…

…találkozhatsz nálunk például adat alapokra épített szervezetfejlesztéssel, de megtalálsz minket olyan események szervezői között, mint a HR Portál 2018 decemberében megrendezett Adatra fel! konferenciája. Igyekszünk minél szélesebb körhöz eljuttatni, hogy új szelek fújnak, és senkinek nem kell lemaradnia. Oktatunk, publikálunk, hallatjuk a hangunkat, képezzük magunkat szakmailag és követjük az innovatív HR trendeket.