Új képzést indítunk!

Állítsuk meg az elvándorlást! címmel új programmal bővítettük a képzések listáját. Alapvető és mindennapos probléma a munkaerőhiány szinte minden ágazatban és nagyon sok szakmában. Sokan sokféleképpen próbálják megszerezni a szükséges utánpótlást, sok jó ötletet látunk mi is a piacon, viszont sajnos nagyon sok olyan próbálkozással is találkozunk, amik kudarcba fulladnak. Ezen a két napos gyakorlatorientált képzésen szeretnénk átadni nektek a szakmai tapasztalatunkat, azt, hogy mitől leszünk vonzó vállalat a piac számára, és ami legalább ilyen fontos, hogy mitől maradnak nálunk azok a munkavállalók, akikre a legnagyobb szükségünk van. Meglátásunk szerint a legfontosabb az, hogy meg tudjuk tartani a jelenleg még lojális munkavállalókat, és ehhez meg kell tudnunk, hogy mik az elvándorlás valódi okai, miért választanak minket azok, akik hozzánk jönnek, miért maradnak velünk azok, akik velünk vannak.

Ezeknek az okoknak a feltárását közös munkával fogjuk elkezdeni, utána pedig olyan módszereket mutatunk be, amikből mindenki felépítheti a saját szervezetére szabott stratégiát. Lesz szó vállalaton belüli együttműködésről, kommunikációról, kulcsemberek megtartásáról, információgyűjtésről és stratégiáról. Bemutatunk eszközöket, amik segítenek a meglevő adatokból kinyerni azokat az információkat, amik a számunkra legelőnyösebb megoldáshoz vezetnek; módszereket, amik segítik a dolgozók elköteleződését növelni, és rendszereket, amikben a fluktuációt, mint kockázatot kezelhetjük, és védekezhetünk ellene.

Az első időpontok márciusban lesznek – itt tudtok regisztrálni.

A képzés leírását itt nézhetitek meg.

Készítettünk egy összefoglalót a szakmai tanácsainkról, amit itt tudtok letölteni, hogy addig is, amíg eljuttok a tréningre, segítségetekre legyünk néhány ötlettel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *