A HRopoly első 1 éve!

Emlékszel….?

Tavaly szeptember 29-én tettük fel a blogra első posztunkat, hogy Miért is HRopoly? (szerk.: Monopoly HReseknek). Az eltelt 13 hónap nagyon mozgalmasra sikerült,

  • tartottunk nyílt és kihelyezett workshop-okat  több mint 120 résztvevőnek,
  • publikáltunk jónéhány cikket a HRPortálon, a HVG jobline portálon és egyéb médiafórumokon,
  • részt vettünk konferenciákon előadóként és kerekasztal résztvevőként  (és egy rádióműsorban is).

Mindeközben magunk is rengeteget tanultunk, szélesítettük a látókörünket, bővítettük tudásunkat. Emellett persze új tréning-tematikákat is készítettünk, hogy minél többet tudjunk átadni abból, amitől szerintünk jól működik egy HR szervezet – sőt mi több, egy vállalat. Legutóbb egy technikai tréninggel bővítettük palettánkat, novembertől pedig online is jelentkezünk szakmai tartalmakkal általatok megszavazott témákban (első bejelentkezésünkről bővebben itt).

Köszönjük a rengeteg pozitív értékelést és visszajelzést azoknak, akik részt vettek a képzéseinken!
Sokat tanultunk az elmúlt egy évben, látjuk, hogy mi az, amire a legnagyobb szükségetek van, mi foglalkoztat leginkább Titeket. Képet kaptunk arról is, hogy milyen rendszerben, ütemben szerettek tanulni. Ötleteitek és tapasztalataink alapján elkezdtük a tavaszi új tematikáink kidolgozását. Erről most még csak annyit, hogy követve a hitvallásunkat ennek is az adatok állnak majd a középpontjában!

 


Kapcsolódó témák:

Képzések

Rólunk

Miért HRopoly?

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *